Maak van jouw bedrijf een financieel succes

We zetten samen een 2.0 versie van jouw bedrijf neer waarmee je flink meer gaat verdienen. Doordat je door jouw inkomensplafond breekt verdien je deze investering dubbel en dwars terug.

Carolien Poels - Dyslexie Academie

Ik heb mijn hele leven al een groot probleem met cijfers vanwege mijn dyscalculie. Mijn strategie was jarenlang om alles uit de weg te gaan wat ook maar met cijfers te maken had. Ik snapte het toch niet en blokkeerde bij de gedachte eraan alleen al. Maar dat is als ondernemer niet echt de slimste manier van een eigen bedrijf opbouwen…… Als ik ergens tegenaan liep, mailde ik het naar Hilde of bewaarde ik het voor een van de live sessies. Zo kon ik snel weer verder. De Excel bestanden zijn echt een uitkomst en ik heb nu een financieel plan voor het komend jaar. Ook heb ik mijn aanbod helder en staat er een bedrijf 2.0 zodat ik verder kan groeien. Als ik het kan, dan kun jij het zeker!

Nadia Penners - Ezellogica

Van losse plannen, veel doen, losse cijfers en getallen naar een gestructureerd (financieel) plan! Om eerlijk te zijn vond ik het best spannend om deze investering te doen. Maar nu kan ik met zekerheid zeggen dat dit een voorbeeld is waarvan ik denk ‘had ik dat maar eerder gedaan’. Voor aankomend jaar weet ik nu welke acties ik moet ondernemen om mijn doelen te bereiken. Deze doelen staan in praktische Excel bestanden zodat ik altijd overzicht heb en kan bijsturen waar nodig. Ik kan Hilde zeker aanraden want naast haar financiële kennis is het prettig samenwerken, geen vraag is haar te gek of te veel. Dankzij de hulp van Hilde kan ik nu een nog groter verschil maken om het welzijn van ezels te verbeteren én tegelijk ook beter op mezelf passen.